acoperiri

Ce trebuie să faceți atunci când afara plouă și iarna bate la uşă?​

     Extindeți sezonul de înot cu ajutorul unei acoperiri practice care vă ajută nu numai sa economisiți resursele pentru funcționarea piscinei, dar, de asemenea timpul petrecut pentru menținerea acesteia. Acoperirile Alukov cresc temperatura apei cu o medie de 10 ° C, previn  eficient poluarea apei și protejeaza apa împotriva influentei dăunătorilor externi.

     Alte avantaje cheie sunt siguranța și securitatea. Calitatea caracteristicilor de securitate  pe care punem un accent deosebit în faza de dezvoltare, sunt concepute, acolo unde este necesar, pentru a preveni acoperirile de la orice manipulare și a proteja, de exemplu, copiii și animalele de companie de la căderea în apă.

10 motive pentru care ar trebui sa alegi o acoperire Alukov

GAMA DE MODELE PENTRU ACOPERIRI

Inaltime Mica

Va place idea unei acoperiri de piscina, cu toate beneficiile ei, dar nu va doriti o structura inalta? Atunci aveti nevoie de o acoperire de mica inaltime. Design-ul acoperirilor de mica inaltime va permite sa va bucurati in totalitate de privelistea din gradina dumneavoastra dar in acelasi timp sa beneficiati de toate avantajele unei piscine acoperite – sa inotati sub acoperirea complet inchisa in acele zile cand vremea de afara nu e foarte prietenoasa sau in zilele calduroase, printr-o simpla glisare a segmentelor in afara piscinei, sa aveti o piscina complet descoperita.

Inaltime medie

Acoperirile de inaltime medie pentru piscine ofera o gama larga de solutii, care nu presupun un impact visual foarte mare asupra peisajului ce inconjoara piscina. In plus, acestea va permit nu numai sa inotati confortabil sub acoperirea complet inchisa, dar si - multumita design-ul mai inalt al structurii - sa va bucurati de un spatiu confortabil in zona centrala a acoperirii.

Inaltime mare

Acoperirile de mare inaltime sunt foarte potrivite atunci cand ne dorim sa putem circula in picioare sub acoperire si / sau sa cream un spatiu de relaxare, de care sa ne bucuram in zilele cu o vreme mai putin prietenoasa. Multumita sistemului ingenios de glisare, putem deplasa segmentele individual, in ambele directii (segmentele nu sunt interconectate – fiecare segment poate fi deplasat liber). Acoperirile de mare inaltime va confera posibilitatea de a circula confortabil in jurul piscinei dar mai ales posibilitatea de a va bucura de o zona de relaxare, impreuna cu prietenii sau familia.

TIPURI DE MODELE PENTRU ACOPERIRI

Inaltime Mica

CORONA
ELEGANT
IMPERIA
OCEANIC LOW
RIVIERA
TERRA
VIVA

Inaltime Medie

TROPEA NEO
UNIVERSE NEO

Inaltime MARE

LAGUNA NEO
OCEANIC HIGH
OLYMPIC
OMEGA
ORIENT
RAVENNA
VENEZIA
VISION

PERSONALIZARE ACOPERIRI

Culori disponibile profile

           
Argintiu Alb Bej Antracit Maro antic Cobalt Imitatie lemn
*La cerere pot fi disponibile si alte culori

Culori POLICARBONAT

     
Transparent Albastru Fumuriu

Culori LINIE SINA

     
Bej Argintiu Bronz