fbpx

Povestea noastra

Avand o experienta de mai mult de 15 ani in domeniul materialelor compozite, AVI si-a creat o reputatie solida bazata pe reactivitatea la solicitarile clientului, oferirea unor solutii tehnice de design avansate si economice, punerea in practica a ideilor clientului si productia calitativa in serie tinand cont in acelasi timp de constrangerile termenelor de livrare. Canalizarea intregii energii spre imbunatatirea continua a calitatii produselor si proceselor de fabricatie a avut drept consecinta fireasca dezvoltarea gamei de produse si largirea capacitatilor de productie, ajungand in prezent la doua hale ce insumeaza 4.800 m2 pe o suprafata de 20.000 m2.

Cum se lucreaza

Piscinele noastre sunt realizate monobloc din rasini armate cu fibra de sticla, sub control de calitate, dupa cele mai moderne tehnologii.

Fiecare model din liniile MarinaGolfLaguna si Delta sunt produse dupa un sistem unic de fabricatie – structura sandwich de fagure, care asigura nu doar o stabilitate structurala deosebita si o izolatie termica eficienta, cat si impiedica aparitia fenomenului de osmoza.

Ce va putem oferi

– piscinele noastre cu liniile sale MarinaGolfLaguna si Delta

– o varietate de culori si dimensiuni pentru a satisface dorintele clientilor nostri

– servicii extra precum TRANSPORT, montaj si intretinere.

Certificare si recunoastere

Cos cumparaturi
Start typing to see products you are looking for.

Te intereseaza o piscina anume?

Lasa-ne detaliile

Si vom reveni cu o oferta

personalizata, special pentru tine si familia ta.

Am pregatit piscine exclusiviste doar pentru familia ta.
Lasa-ne detaliile tale de contact si vom reveni cu o oferta.