Slider piscine
Slider piscine
Full 2
Full 2
Full 3
Full 3
previous arrow
next arrow

Mai mult decat o simpla piscina
Piscina ta SKYMIRROR

231

Visul sportivului modern

Relaxare, inot, picături de apă, toate acestea pentru a avea o oază de prospețime în grădina dumneavoastră. Vreti să beneficiați de o piscină cu aspect sportiv fară a vă sacrifica intreaga gradină? în acest caz, piscina delta este perfectă dacă doriți să faceți lungimi de bazin. Piscina poate fi echipată cu instalații de înot contra curent și instalație de hidromasaj care se pot amplasa pe șezlongul aflat sub nivelul apei si pe bancheta interioară.

14

Visul formelor clasice

Stilul clasic al scărilor romane conferă piscinelor un aspect elegant și încântător. Zona de relaxare semi-circulară vă oferă un spațiu perfect pentru amplasarea instalației de hidromasaj sau pur si simplu un loc de conversație , fără a deranja spațiul de inot. Golf este o piscina în stil clasic, perfecta pentru reuniunile de familie sau cu prietenii.

5

Visul de a plonja

Dacă doriți să încercați senzațiile săriturilor sau poate înotul subacvatic, atunci MARINA este piscina perfectă pentru dumneavoastră. Această piscină vă oferă de asemenea posibilitatea de destindere în zona de relaxare sau pe șezlongul cu ședere sub nivelul apei.

COPERTINA-MASUTA-LAGUNA-SILVER-BLUE

Visul formelor libere

Instalația de hidromasaj și măsuța demontabilă care pot fi instalate pe treptele scării din gama LAGUNA sunt accesorii care vor transforma piscina dumneavoastră într-o oază de liniște.Dincolo de formele rotunjite, o altă caracteristică a acesteia este dată de scările confortabile care vă oferă posibilitatea de a intra și ieși usor din piscină datorită antiderapantelor aplicate pe trepte.

Echipamente

Cascada

Cadere de apa tip cascada

Jocurile de apa precum si elementele secundare pentru piscine constituie un atu pentru posesorii de piscine, acestea ofera nu doar un plus vizual ci si unul terapeutic.

instalatie inot contracurent

Instalatie inot contracurent

Transforma-ti piscina intr-o adevarata provocare.

sezlong

Sezlong relaxare sub nivelul apei

Zona ta de confort si relaxare

copertina

Copertina de vara

masuta demontabila

Masuță demontabilă

...

Instalatie hidromasaj

Instalatie de hidromasaj

...

Spa cu cascada

Spa cu cascada

...

Slide 1

Bancheta de relaxare

Zona ta de confort si relaxare

previous arrow
next arrow

CULORI